Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Veckorna går fort och påsklovet är redan här. Under veckan har vi tränat på att lyssna efter fonem (ljud) i ord, tränat på alfabetet, räknat matte i böckerna, pratat och ritat om hur vårt hus och vårt rum ser ut, gjort påsk pyssel och lekt.
Idag påsk pysslade vi och sedan har vi varit tillsammans hela skolan och haft påsk utmaningar ute i gympasalen. Eleverna fick arbeta tillsammans två och två och även vara hopknutna med benen. De fick tillsammans göra en hinderbana, gå äggpromenad och göra en bollutmaning.
Nu väntar en veckas lov för eleverna så ses vi i skolan igen måndag 25 april.

Kom ihåg v.17
Måndag
: Idrott inomhus ta med, idrottskläder, inneskor, tvål, handduk, rena underkläder och vattenflaska.

Tisdag: Lärarna är på planeringsdag, Eleverna är på förskolan eller med vikarie.

Onsdag:

Torsdag: Åk 1 arbetar tillsammans med oss.

Ha ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Jag önskar er en fin påskhelg och ett härligt påsklov med massor av sol och lagomt mycket godis.

Stina

Senast uppdaterad: 14 april 2022