Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Förra veckan kom inget veckobrev då jag blev sjuk, den här veckan har jag varit ledig ett par dagar och det har varit många elever sjuka i klassen.
Under veckan har vi arbetat med bokstaven Å. Vi har även pysslat färdigt våra adventsljusstakar.
I morgon är det luciafirande så idag har vi varit i kyrkan och tränat inför i morgon. Vi samlas i kyrkan i morgon senast 7.45, förskoleklassen slutar direkt efter firandet.

Nu finns det fin is på multiarenan så nu går det att åka skridskor. Har barnen egna skridskor och hjälm får de gärna ta med dem. Skolan har skridskor och hjälmar som de får turas om med annars. De får gärna åka skridskor på lunchrasten men då ska de själva kunna ta av, på och knyta själva.

Kom ihåg v.50
Måndag: Idrott, vi badar, ta med badkläder, tvål, schampo, handduk, rena underkläder, hårborste.
Skickar med läsläxan hem.

Tisdag: Eleverna är på förskolan från 9.30 då jag har ett möte.

Onsdag: Maja Källerås från kulturskolan Miranda kommer och har rytmik med oss och 3-5åringarna på förskolan

Torsdag: Ta med läsläxan till skolan.

Ha ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er alla en fin helg.

Stina

Senast uppdaterad: 9 december 2021