Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Äntligen har vi haft en vecka med mindre sjukdomar i klassen.
Den här veckan har vi arbetat med bokstaven K. Tisdag och torsdag före lunch har vi haft årskurs 1 inne hos oss, vi jobbar då med Bornholm som är ett språkmaterial. Den här veckan har vi jobbat med första ljudet i ord. Vi kommer fortsätta med det samarbetet några veckor framåt.
Vi har varit på förskolan och tränat på sångerna till lucia. Det blev inget bad i tisdags då vattnet hade för höga värden av saltsyra, vi hoppas det är fixat till nästa vecka så vi kan bada då. Rytmiken med Maja var uppskattat och hon kommer att komma tillbaka nio gånger till. I matten har vi arbetat med hälften och dubbelt.

I morgon 26/11 är det sista dagen att lämna in lucia lappen och även meddela vad era barn ska vara på lucian.

Det är väldigt växlande väder ute så se till att eleverna har med sig ytterkläder och skor efter väder. De behöver även av med sig extra vantar. Det kan även vara bra att ha med ett extra ombyte.

De har börjat spola isen på multiarenan så just nu använder vi den inte för att isen ska bli bra.

Kom ihåg v.48
Måndag: Ingen idrott, vi ska baka lussebullar på förskolan. Eleverna får med sig läsläxan hem.

Tisdag: Bad, ta med badkläder.

Onsdag: Maja Källerås från kulturskolan Miranda kommer och har rytmik med oss och 3-5åringarna på förskolan.

Torsdag: Ta med läsläxan till skolan.

Ha ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er alla en fin helg.

Stina

Senast uppdaterad: 25 november 2021