Veckobrev v.23

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Ett läsår går fort, för fort känns det som. Det har varit ett speciellt läsår med många förändringar. Trots det har eleverna arbetat på och alltid kommit med ett glatt humör till skolan.

I går var vi på utflykt till campingen, där var det bad, lekar och samarbetsövningar hela dagen. Tack alla som kom och spelade brännboll på kvällen. Alla som deltog verkade ha roligt.
Sista skoldagen bjöd på lekar ute på skolgården, vattenlek och vattenkrig, elever mot lärare. Efter alla fått på sig torra kläder var det samling i ett klassrum, rektor Anneli pratade med eleverna. Hon gav dem bland annat i läxa att under sommaren använda sig av orden Tack och Förlåt, som Lahle sjunger om.
Innan lunchen spelade tre elever "visa från Venjan" på fiol, de fick även stipendium från kulturskolan Miranda. Sedan blev det lunch och gitarrspel av en annan elev innan vi avslutade dagen och läsåret med glass.
Vi vill tacka alla vårdnadshavare för det här läsåret och önska både barn och vuxna ett skönt sommarlov men mycket sol, bad, vila, lek och lagomt med glass.


Skolan börjar igen tisdagen den 22 augusti kl. 9.00.

Hälsningar Stina, Christoffer, Josefine, Hakan och Svempa.

Senast uppdaterad: 8 juni 2023