Veckobrev v.45

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Veckan startade vi med gemensam samling med hela skolan där vi informerade hur vi kommer att arbeta fram till jul i svenskan. Vi kommer under kommande veckor att satsa mycket på svenska och framför allt läsning. Därför har vi delat upp eleverna i två grupper, just nu ser grupper ut så här, f-åk2 och åk3-åk6. Dessa grupper kommer kanske att ändras under arbetets gång. Tisdag-torsdag 8.00-9.20 kommer vi att arbeta i grupperna. Vi har även gjort nya grupper till idrotten så åk2 kommer nu att ha idrott med f-åk1, det betyder även att när åk3-åk6 har idrott är åk2 tillsammans med f-1. Nytt för förskoleklassen är att de varje måndag kl.8.00-8.45 kommer att vara nere på förskolan. De kommer att vara ute den här tiden, så se till att de är klädda för att vara ute när det kommer till skolan.
Vi har också bytt platser i matsalen.

Jag har varit hemma och vabbat tisdag-torsdag. Eleverna har haft en vikarie som heter Erik och det verkar som det har fungerat bra. Förskoleklassen har varit på förskolan vissa dagar. Nu tar jag nya tag till veckan och ser fram emot att även ha åk 2 i klassrummet.

Vädret växlar mycket nu, kyligt ena dagen och lite varmare nästa, det är även blött ute så vattentätaskor/stövlar och överdragsbyxor är bra att ha. Det kan också vara bra att ha extra vantar med sig. Se till att era barn har kläder efter väder med sig varje dag, då vi är ute både på raster och vissa lektioner. Ni får gärna prata hemma med ert barnen vad de ska ha på sig ute på rasterna. Barnen ser gärna upp till de äldre eleverna på skolan och de har ofta väldigt lite kläder på sig ute på rasterna vilket gör att även de yngre bara tar en tröja/jacka på sig.

Kom ihåg v.46

Måndag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Tisdag:

Onsdag: Idrott inne BAD, ta med badkläder och duschsaker. Ta med vanliga
idrottskläder med ifall det blir ändringar.

Torsdag:

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg!

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 10 november 2022