Veckobrev v.43

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Oj vad veckorna springer på fort här på skolan, det är redan dags för höstlov. Höstlovet kallas även för läslovet, eleverna har idag fått med sig en läsbingo hem som de ska göra under lovet.

I måndags hade skolan besök av EHT(elevhälsoteamet). Vi lärare turades om att sitta med på deras klasskonferens och Isac hjälpte till i klassrummet under tiden. EHT är till för att hjälpa oss personal med vårt arbeta men även att stötta elever som behöver det.

Veckan som varit
Svenska: Vi har fokuserat på bokstaven N under veckan. Med hjälp av våra magiska ordstenar har vi räknat ord i meningar och alla har fått färdigställa påbörjade meningar och räknat antal ord. Vi har lyssnat efter vilket ord som lång och vilket som är kort.
Idrott: Första idrottslektionen var vi i gympasalen där vi lekte ambulanskull, gjorde rörelse uppdrag med hjälp av tärningen och som avslutning lekte vi med fallskärmen. Som de har räknat ner dagarna tills det var dags för att bada på idrotten så andra idrottslektionen den här veckan var efterlängtad kan jag säga, och kul hade vi i vattnet.
Vi kommer fortsätta att bada vissa idrottslektioner även efter lovet. Ha koll på veckobrevet vilken dag så det kommer med rätt idrottskläder.
SO/NO: Vi har fortsatt arbetet med barnkonventionen under veckan.
Musik: Filip var här i måndags och hade musik med eleverna.

Kom ihåg v.45

Måndag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Tisdag:

Onsdag: Idrott inne BAD, ta med badkläder och duschsaker.

Torsdag:

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg och ett lov med mycket läsning så ses vi i skolan igen den 7 novemeber!

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 27 oktober 2022