Veckobrev v.40

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!


Då har ytterligare en vecka passerat. Vi har haft många borta i personalen den senaste veckan så vi har planerat om vissa dagar för att få verksamheterna att flyta på. Vi har varit nere på förskolan några gånger under veckan till elevernas stora glädje, vilket är roligt.
Eleverna i klassen är helt underbara att vara med på dagarna, de är positiva och verkar trivas bra i skolan. Vi har ett fint arbetsklimat i klassrummet och alla tar ansvar för det de ska göra.

På torsdag nästa vecka åker f-3:an till Mora folkhögskola och ser på teater. Vi åker med bokad buss kl.8.00 och är tillbaka på skolan igen till lunchen. Eleverna från södra Venjan får gärna kliva på i Kättbo på den stora parkeringen. Meddela senast tisdag om de vill kliva på i Kättbo.

Veckan som varit
Svenska: Vi har fokuserat på bokstaven M under veckan.
Vad är en mening egentligen? Det har vi pratat om, och hur många ord innehåller en mening. Eleverna har fått gjort egna meningar och räknat antal ord.
Idrott: Eleverna har fått lämna in önskemål på vad det vill göra på idrotten, den här veckan blev det svanskull, banankull och bokstavslek. Vi har även gjort en bollhinderbana.
SO/NO: Vi har jobbat vidare med hösten.
Engelska: Idag tittade vi på ett avsnitt om ”Family” och alla fick berätta om sin egen familj.
Matematik: Eleverna har arbetat i sina böcker, spelat spel och så har vi i har översatt mönster.

Kom ihåg v.41

Måndag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Tisdag:

Onsdag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Torsdag: Teater i Mora. Vi åker med buss från skolan kl.8.00, se till att komma i tid! Vi är tillbaka på skolan till lunch.

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg!

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 6 oktober 2022