Veckobrev v.38

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!


Veckobrevet kommer en dag tidigare den här veckan då jag är ledig i morgon. Eleverna kommer ha en vikarie som heter Alice och så hjälper Isac till om det behövs.
Den här veckan har vi arbetat med bokstaven B. På idrotten har vi haft samarbetslekar, ambulanskull, banankull och bokstavsstafett.
Under tisdagen gjorde jag en digital lässcreening som heter Lexplore på eleverna i åk1-6, Isac hjälpte till och var inne i klassrummet den dagen med eleverna.

Igår hade vi skräpplockardag tillsammans med hela skolan och förskolan innan lunch, en lyckad förmiddag där vi hittade massa skräp så nu är det fint runt skolan och vägarna närmast.

Kom ihåg v.39

Måndag: Lovdag i skolan.

Tisdag:

Onsdag: Skolfotografering kl.8.00 ute på skolgården.
Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Torsdag: Skoljoggen före lunch, ta med ombyte och skor för att kunna spring eller gå och duschsaker. Vill ni skänka en springslant följer ni länken nedan och ger ett bidrag till barn och unga i rörelse https://insamling.skolidrott.se/fundraisers/springslanten-gf5/give-donation/start (skolidrott.se) Länk till annan webbplats.

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg!

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 21 september 2022