Veckobrev v.36

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Det märks att hösten och förkylningarna är här. Den här veckan har vi haft flera elever som varit hemma och varit sjuka. Jag påminner om att ni måste göra frånvaroanmälan på era barn via dexter när de är sjuka. Har ni barn med specialkost måste ni själva meddela det till köket, deras nummer är 0250-26555. Går de på fritids måste ni även göra frånvaroanmälan i fritidsappen.


Den här veckan har vi arbetat med bokstaven L. Vi kommer att fokusera på en bokstav varje vecka. Eleverna får ett arbetsschema med vad de ska arbeta i svenskan, de får själva välja i vilken ordning de arbetar.
I matten har vi har tränat på prepositioner, lika och olika. Åk 1 har arbetat på i sina matteböcker och förskoleklass har pärlat mönster och spelat spel.
På idrotten var vi inne i gympasalen den här veckan och kommer fortsätta vara det. Vi har lekt samarbetslekar, gjort hinderbana och hela havet stormar.
På engelskan har vi gjort rörelsesånger. I SO:n arbetar vi med skolan, den här veckan har vi pratat om vad man göra i skolan, vilka som arbetar på en skola, hur många år går man i skolan och hur ser det ut i andra länder.

Stort tack till er som kom på föräldramötet i tisdags! Precis som vår rektor Anneli sa är ni den viktiga basen för att era barn ska få en så bra start som möjligt på skoldagen genom bra kost, sömn och att de har rätt utrustning med sig varje dag.

Kom ihåg v.37

Måndag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor och duschsaker.

Tisdag:

Onsdag: Idrott ute, ta med idrottskläder, inneskor och duschsaker.

Torsdag:

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg!

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 8 september 2022