Veckobrev v.34

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Då börjar vår andra skolvecka nå sitt slut. Vi har haft en lugn vecka där vi bekantat oss mycket i vår nya miljö med att vara i skolan. Under veckan har vi arbetat med olika häften inom svenska och matte, vi har gått på en promenad där vi letade efter cirkel, kvadrat, rektangel och triangel. Träna gärna på de begreppen hemma så barnen blir säkra på dem. I onsdags på fm var Isac med eleverna och jag hade planering. Vi har även färgsorterat allt vårt lego i olika lådor, ett jättejobb som var rätt tråkigt efter ett tag tyckte många. Vi spelade musik samtidigt så när det blev för tråkigt kunde man dansa en stund och sedan fortsätta sortera, men nu är vi klara och nu kommer legobygget att bli enklare och roligare. Vi avslutade veckan ute med att ha NO bingo.

Från nästa vecka kommer vi att arbeta efter schemat, som jag skickat hem med eleverna idag.

Påminner om att alla ska ha inneskor på sig i skolan.

Tisdagen den 6 september kl.17.30-18.30 vill jag att ni skriver in i kalendern för då är det föräldramöte här på skolan.

Kom ihåg v.35
Måndag
: Idrott ute, ta med idrottskläder,skor och duschsaker. Vid regn är vi inomhus.

Tisdag: Vi går till biblioteket och lånar böcker. Ta med ryggsäck!

Onsdag: Idrott ute, ta med idrottskläder,skor och duschsaker. Vid regn är vi niomhus.

Torsdag:

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg!

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 25 augusti 2022