Veckobrev v.19

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Det blev en annorlunda vecka på flera sätt. I måndags var skolan stängd för eleverna och vi lärare hade kl-dag. Jag har varit hemma och vabbat tisdag och onsdag, eleverna har varit på förskolan och med Isac i klassrummet. Idag har vi fortsatt att prata om våren och vi har kikat närmare på fjärilen, vi har också pysslat fina fjärilar. Våra frön som vi planterade förra veckan har vuxit upp, eleverna har många samtal kring planteringarna när de kommer på morgonen och de vattnar dem med omsorg. Vi har även arbetat vidare i lyckostjärnan. Skickar med läxan hem idag till nästa vecka, ta med den tillbaka på onsdag.
Ni som inte svarat på mailet om utvecklingssamtal får själva kontakta mig på mail med förslag på tider om ni vill ha samtal.
Nästa vecka har jag semester på måndag och tisdag. Eleverna kommer vara på förskolan och med Isac.

Kom ihåg v.20
Måndag
: Eleverna är på förskolan hela dagen. Idrott inomhus ta med, idrottskläder, inneskor, tvål, handduk, rena underkläder och vattenflaska.

Tisdag: Isac är vikarie

Onsdag: Ta med läxan tillbaka till skolan.

Torsdag: Åk 1 arbetar tillsammans med oss.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 12 maj 2022