Veckobrev v. 17

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Då har vi kommit igång efter påsklovet. Veckan startade på förskolan med lek innan vi gick ut till gympasalen på idrott, där fick eleverna själva komma med önskemål om aktiviteter, det blev svanskull, hela havet stormar, pulshöjande och stafett. I tisdags hade Emma, Maria och jag planeringsdag, eleverna var med Isac och även på förskolan. I går kollade vi på en film om hur man gör i trafiken när man ska korsa en gata och vad som gäller när man cyklar. I svenskan har vi börjat arbeta i ett material som heter Lyckostjärnan, där eleverna främst får träna på läsförståelse. Eleverna kommer även att få en läxa med sig hem när vi arbetar med lyckostjärnan.
Under kommande veckor kommer jag att bjuda in er föräldrar till utvecklingssamtal. Eleverna har under veckan fått göra en självskattning i matematik och svenska, dessa har vi sen som underlag till utvecklingssamtalen. Tider till utvecklingssamtalen skickar jag på mail.

Kom ihåg v.18
Måndag
: Idrott inomhus ta med, idrottskläder, inneskor, tvål, handduk, rena underkläder och vattenflaska. Läxa i lyckostjärnan skickas hem.

Tisdag: Åk 1 arbetar tillsammans med oss. Vi går till biblioteket

Onsdag: Ta med läxan tillbaka till skolan.

Torsdag: Åk 1 arbetar tillsammans med oss.

Ha ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 28 april 2022