Veckobrev v.6

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Då var det torsdag igen. Vilket underbart väder vi har haft den här veckan, ljuset och solens värme är ju helt underbart. Passade bra att avsluta veckan ute på multiarenan med skridskor idag.
Under veckan har vi arbetat med bokstaven J. I vårt OS tema har vi gjort en plansch där vi sätter upp vilka medaljer Sverige tar under OS. Idag kikade vi även på damernas 10 km i längdskidor.
På idrotten åkte vi skidor, vi gjorde en hinderbana med skidskytte. Maja var här och hade rytmik med oss, vi fick spela instrument, sjunga och dansa. Nästa vecka ska vi tillverka egna instrument med Maja, alla behöver ta med en tom toarulle till skolan då.

På måndag skickar jag med läsläxan hem, ta med den tillbaka på onsdag. Vi byter till onsdagar nu eftersom ettorna är hos oss på torsdagar.

Kom ihåg v.7
Måndag: Idrott, skridskor utomhus, ta med skridskor om du har, ombyte och duschsaker. Vid köldgräns -10grader, ta med inomhuskläder och duschsaker.
Eleverna får med läsläxan hem.

Tisdag: Åk 1 arbetar tillsammans med oss.

Onsdag: Ta med läsläxan till skolan. Ta med en tom toarulle.

Torsdag: Åk 1 arbetar tillsammans med oss. Vi åker skridskor efter lunch om vädret tillåter, inget ombyte behövs, men ta gärna med egna skridskor om ni har hemma och kläder efter väder.

Ha ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Jag önskar er en fin helg!

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 11 februari 2022