Veckobrev v.6

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Torsdag igen. Idag var det riktigt kyligt ute så vi tog förmiddagsrasten inomhus men lunchrasten fick de gå ut och andas frisk luft. På grund av kylan åkte vi inga skridskor efter lunchrasten utan vi räknade matte istället sen avslutade vi dagen med att köra rörelsepaus i klassrummet.

Den här veckan har vi tränat på två bokstäver, G och Ö. Vi har även tränat på vart i ord vi hör vissa ljud, kommer de först, sist eller inuti ordet, och så har vi spelat ljudmemory och ljuddomino. På matten har vi arbetat i böckerna och spelat spel. Eleverna har fått ett OS häfte där de får färglägga bilder från några av idrotterna. Vi har läst om vilka idrotter som är med på OS. På idrotten åkte vi skridskor, Isac och Elli hade skridskoskola med eleverna.

Varje tisdag och torsdag kommer åk 1 att vara inne hos oss och arbeta hela dagen. När de är hos oss kommer vi att arbeta mycket med svenska men även lite matte och NTA.

På måndag skickar jag med läsläxan hem, ta med den tillbaka på onsdag. Vi byter till onsdagar nu eftersom ettorna är hos oss på torsdagar.

Kom ihåg v.6
Måndag: Idrott, skidor utomhus, ta med skidor om du har, ombyte och duschsaker. Vid köldgräns -10grader, ta med inomhuskläder och duschsaker.
Eleverna får med läsläxan hem.

Tisdag: Isac vikarierar, jag är ledig.

Onsdag: Ta med läsläxan till skolan.

Torsdag: Åk 1 arbetar tillsammans med oss. Vi åker skridskor efter lunch om vädret tillåter, inget ombyte behövs, men ta gärna med egna skridskor om ni har hemma och kläder efter väder.

Ha ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Jag önskar er en fin helg!

Med vänliga hälsningar

Stina

Senast uppdaterad: 3 februari 2022