Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Då var det redan torsdag igen. Dagarna flyger verkligen fram här på skolan.
Under hösten har Fanny Öman haft praktik på förskolan och fritids. Nu kommer hon att jobba hos oss tis-torsdag förmiddag jämna veckor och måndagar ojämn vecka. De onsdagar hon är på skolan kommer vi att ha bad på idrotten.

I går hade vi Nina som är specialpedagog på besök, även skolsköterskan Agneta var med.

Under veckan har vi arbetat med bokstaven F. De dagar Fanny har varit på skolan har vi arbetat med stationer i svenskan. Vi har haft fyra olika stationer där man arbetat 10-15 minuter på varje station. Under tisdagen var vi på biblioteket och lånade nya bilderböcker men även nya bänkböcker. Det är bra om eleverna har ryggsäck med sig till skolan varje dag, det underlättar framför allt de dagar vi går till biblioteket.
I matten har vi arbetat med siffran 5.
I SO:n pratar vi om trafikregler och varför det finns trafikregler. Idag har vi pratat om varför man ska ha reflex och vart man ska ha dem. Alla fick tillverka sin egen reflexfigur.
Idag hade vi skolråd, eleverna fick arbeta i smågrupper och planera hur de skulle vilja att skolgården ska ut. Vi har lånat mallar som vi har tänkt använda oss av. Vi får se hur vädret blir om vi kan spraymåla nu eller om vi tar det på vårterminen.

Den 13 december blir det luciafirande på morgonen så boka in det i kalendern så kommer det mer information närmare.

Kom ihåg v.47

Måndag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.
Åk 1-2 läxa veckans ord skickas med hem.

Tisdag:

Onsdag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska

Torsdag: Läxförhör veckans ord åk1-2.

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg!

Stina