Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Den här veckan har verkligen gått i raketfart. Jag har haft några möten under veckan så Isac har varit med klassen.
I tisdags hade skolan besök av våra speciallärare Jessica och Rebecka. De hjälpte oss bland annat att göra screeningar på eleverna i åk1 i matematik och svenska.
I svenskan har vi fokuserat på bokstaven O. Jag har även börjat med kartläggning i matematik och svenska med förskoleklassen. Det är en kartläggning från Skolverket som vi gör i förskoleklass för att få koll på vad eleverna kan och vad vi behöver jobba med mera.
På idrotten har vi gjort bokstavsstafett, tärnings uppdrag, hela havet stormen. Vi har även genomfört skoljoggen tillsammans med hela skolan och förskolan.
Vi har börjat arbeta med hösten på NO. Vi gick på promenad där vi undersökte och pratade om vad som händer ute på hösten. Vi tog med oss löv tillbaka till klassrummet som de pysslade med dagen efter.

Kom ihåg v.40

Måndag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Tisdag:

Onsdag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Torsdag:

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg!

Stina