Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Jag har varit hemma pga förkylning sen i onsdags därför veckobrevet kommer sent.
Varannan måndag ska vi ha musik med musiklärarare från kulturskolan Miranda, den här veckan var första gången. Vi har musiken tillsammans med åk 2.
På idrotten hade vi kull, hinderbana och som avslutning tog vi fram fallskärmen. I svenskan började vi arbeta med ett material som heter livet i bokstavslandet. På matten har vi arbetat med mönster och gjort pärlplattor.
i tisdags hade vi besök på skolan av vår speciallärare Jessica.

Påminner om att alla ska ha inneskor på sig i skolan.

Kom ihåg föräldrarmötet på tisdag den 6 september kl.17.30-18.30.

Kom ihåg v.36

Måndag: Idrott ute, ta med idrottskläder,skor och duschsaker. Vid regn är vi inomhus.

Tisdag: Föräldramöte kl.17.30-18.30

Onsdag: Idrott ute, ta med idrottskläder,skor och duschsaker. Vid regn är vi niomhus.

Torsdag:

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1 slutar 11.20.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, stina.zackrisson@mora.se 0250-26050 Länk till annan webbplats.

Önskar er en fin helg!

Stina