Veckobrev v 19

Ingress

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hejsan!

Denna veckan betar vi av både utvecklingssamtal med de som bokat samt nationella prov för de sexor som missat tidigare prov. Christoffer har hjälpt mig i klassen då jag behöver vara med på de nationella proven. Snart är vi i mål. Bra jobbat alla elever!

Jag var i kontakt med Hans som är rektor för högstadiet. Han skrev att de hoppas vara klara någon gång i maj med klasser och annat som ska fixas inför sjuan. Förhoppningsvis har ni mer information om detta inom några dagar.

Denna veckan var eleverna lediga i måndags. Under tisdagen hade vi en skräpplockardag, i samarbete med Håll Sverige Rent, där vi delade upp oss i grupper och fick varsitt område att städa. Eleverna var jätteduktiga och samlade väldigt mycket skräp. Bra jobbat! I geografin fortsätter vi jobba med våra landskapsböcker. På bilden gör vi myskoxar som Härjedalens arbete. Imorgon, torsdag, är det som vanligt NTA med Christoffer.

Jag kommer vara tjänstledig imorgon. Christoffer har klassen samma tid han brukar, sista lektionen har Katarina som vanligt och tiden däremellan som behöver täckas upp (mattelektionen på morgonen och ca 40 minuter efter lunchen) kommer Isak hjälpa till.

Läxor nästa vecka:

*Läsläxa,

*Matteläxa, två sidor markerad läxa

Hälsningar Emma

Senast uppdaterad: 11 maj 2022