Veckobrev v.3

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Då var andra skolveckan avklarad. Även den här veckan har vi haft ledig/sjuk personal, vi har haft två olika vikarier som har fungerat bra.

Alla eleverna har fått med sig läsläxor hem, de ska med tillbaka till skolan på onsdag. Kom ihåg att varje ord som har lästs är värdefullt för elevens språkutveckling. En daglig rutin med läsning ger goda förutsättningar för att eleverna ska bli bra läsare. Barn behöver läsa uppemot 5000 timmar för att bli en god läsare. Det betyder att alla barn behöver läsa utanför skolan och där är ni vuxna jätteviktiga.

Den här veckan har vi plockat fram pulkor och hjälmar, gissa om det var populärt att åka. Det är flera elever som inte har täckbyxor och vantar med sig till skolan. Ska man kunna leka bra i snön behöver eleverna ha det på sig. Prata hemma med era barn om vad de ska ha på sig på rasterna. Har man egen hjälm kan man ta med sig den till skolan.

Vi påminner även om att alla elever behöver ha inneskor på sig både inne i skolan och på idrotten. Har man gympaskor kan man ha dem både på idrotten och inne i skolan.

Kom ihåg v.4
åk. f-2

Måndag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Tisdag:

Onsdag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska. Ta med läsläxan.

Torsdag:

Fredag: Förskoleklass är lediga, åk 1-2 slutar 11.20.

Kom ihåg v.4
åk. 3-6

Måndag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska.

Tisdag: åk 6 åker till Mora.

Onsdag: Ta med läsläxan.

Torsdag: Idrott inne, ta med idrottskläder, inneskor, duschsaker och vattenflaska. Christoffer är på utbildning, vikarie kommer.

Fredag: Svempa kommer, slöjd åk.3-6, teknik åk.4-6. Elin Skogs arbetar med övriga elever.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till oss lärare eller ringa till skolan, 0250-26050

Önskar er en härlig helg!

Med vänliga hälsningar

Lärarna

Senast uppdaterad: 13 februari 2023