Veckobrev v 22

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej hopp!

Nu skriver jag sista veckobrevet och det är otroligt vad fort tiden gått nu den andra delen av terminen. Denna veckan har vi arvrundat en hel del arbeten, enskilda arbeten, grupparbeten samt arbetat mycket med "göra klart lektioner". Vi har även börjat städa bänkar så det ska gå fort nästa vecka att göra klart städningen.

Bra att veta inför nästa vecka är:

Måndag: Nationaldagen. Skolan är stängd.

Tisdag: Sexorna ska in för att hälsa på sin nya klass. Detta är information som kommer från Hans som är rektor på Höjden;

Hej. Vi välkomnar blivande åk7 till Morkarlbyhöjdens skola tisdagen den 7 juni kl 8.30-10.00. Eleverna hälsas välkomna utanför stora entrén av rektorn och sina blivande lärare och följer därpå till ett av klassrummen för att lära känna klasskompisarna. En rundvandring på skolan görs också för att bekanta sig med miljön. Välkomna! // Arbetslag 9

Eleverna kommer att åka med skolbussen på morgonen som går 07:33 utanför skolan (samma hållplats som när de ska in på språkval). De får med sig det vanliga busskortet som skolan har. De kommer att vara framme i Mora några minuter innan de ska samlas vid Höjden. Kristoffer kommer att vara med sexorna. När de sedan ska åka hem kommer Maria i 1-3:an och rektor Annelie (om det behövs) köra eleverna tillbaka till skolan. Resten av skoldagen är eleverna på Venjansskolan som vanligt.

Elever i årskurs 4-5 som är på skolan kommer att börja tisdagen med idrottslektion. Ta med kläder efter väder och ombyte som vanligt.

Onsdag: Genrep i kyrkan inför avslutningen på torsdagen. Om vädret tillåter är planen att vi ska åka till campingen för utelunch samt bad efter genrepet. Denna dag behöver man cykel och badkläder med sig.

Torsdag: Eleverna slutar efter lunch, 11:20, för att ladda om inför avslutningen som är på kvällen. Se tidigare separat utskick på mailen angående avslutningen.

Vi kommer att anpassa nästa veckas planerade utflykt på onsdagen utefter väder. Vi meddelar er nästa vecka om det blir ändringar!

Hör av er vid funderingar!!

Hälsningar Emma

Senast uppdaterad: 13 februari 2023