Veckobrev v 18

Ingress

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hejsan!

Denna veckan har vi haft mycket av två saker, frånvaro och nationella prov. Det verkar gå en hel del förkylningar just nu, samt vattkoppor. Vi hoppas att de som varit sjuka frisknar på sig snart! :) Sexorna som varit här har jobbat på med de nationella proven, bra jobbat! De som missat proven kommer ha chans att göra dem vid annat tillfälle :) Isak och Kristoffer har hjälpt till i klassen då jag behövt varit med på proven.

Förövrigt har vi jobbat på i NTA, med landskap på SO:n (nu har vi kommit till Härjedalen), samt börjat måla myskoxar på bilden.

Bra att veta nästa vecka är att på måndag är det lovdag (en KL-dag enligt läsårsdatan=lärarna arbetar men eleverna är lediga). Vi kommer att ha en skräpplockardag nästa vecka, vi får se vilken dag. Det är ett projekt genom "Håll Sverige rent". Även förskolan kommer delta och varje klass kommer få ansvar att städa på ett speciellt område. Inför detta har vi denna veckan kikat på två kortfilmer om vad projektet "Skärpplockardagarna" är samt hur lång tid det faktiskt tar för olika typer av skräp att brytas ner.

Läxor nästa vecka:

-Engelskatext

-Läsläxa

-Matteläxa

Förövrigt påminner jag om att jag erbjuder utvecklingssamtal men att ni själva får skicka hur ni vill ha samtalet samt när det passar er. Se tidigare utskick.

Hälsningar Emma

Senast uppdaterad: 5 maj 2022