Veckobrev v 17

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Då är snart ännu en vecka avklarad. I måndags blev badet inställt för badgrupp 3 som skulle haft sitt sista bad. Det badet kommer att genomföras, dock får vi se om vi lägger in ett extra bad på en måndag framöver, eller på en onsdag. På måndag är det badgrupp 4 som har sitt första bad.

Under veckan har vi fortsatt arbetat med landskap. Denna veckan arbetade vi kring Gästrikland och Halland. Vi har sett på faktafilmer samt skrivit faktatexter kring varje landskap. Kristoffer har fortsatt arbetat på med NTA:n. I svenska har vi skrivit texter om påsklovet och läst med våra läskompisar. Under tisdagen hade vi vikarier på skolan då jag, Maria och Stina hade planeringsdag med vår rektor inför hösten. Denna veckan har vi också gjort de sista mattescreeningarna med fyrorna.

Nästa vecka har sexorna nationellt prov i matte på onsdag och torsdag. Kristoffer kommer hjälpa till i klassen den tiden jag behöver göra prov med berörda elever.

Läxor nästa vecka:

*Mattläxa

*Engelskatext

*Läsläxa

Jag kommer att erbjuda utvecklingssamtal till alla som vill ha det. Jag kan måndagar 14:30-16:00, tisdagar 15:00-16:00, onsdagar 14:20-16:00. Jag kan också på torsdagar 9:20-11:00. Vill man ha utvecklingssamtal tänker jag att man väljer om vi gör det på telefon, via videolänk såsom teams eller på plats här i skolan. Fundera över vilka tider ni kan, maila mig om hur ni vill ha samtalet samt vilka tider ni kan, så bokar jag in dem så snart som möjligt.

Hälsningar Emma

Senast uppdaterad: 13 februari 2023