Veckobrev v 14

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

Denna veckan har vi haft fokus på nationella prov för sexorna, friluftsdagen i Kläppen under onsdagen samt att kolla över förra veckans arbeten då det var vikarier här. Vi har i SO fortsatt med våra faktatexter om olika landskap, Kristoffer har kört NTA, den tredje badgruppen hade första badet i måndags och sagor har vart ett fokusområde på svenskan. Kristoffer har täckt upp i klassen när jag och sexorna haft fokus på nationella proven.

Angående friluftsdagen kändes det som en väldigt lyckad dag med glada miner, perfekt väder och en god gemenskap som tankade en hel del D-vitamin. Tack också till de som hade möjlighet att hjälpa till och köra!

Nästa vecka är det sista veckan innan sportlovet. På torsdagen kommer vi ha gemensamma aktiviteter på skolan och slutar därefter direkt efter lunchen. Eftersom det är en "kortvecka" och även lite "upphackad" vecka med schemabrytande aktiviteter under torsdagen så kommer eleverna inte ha glosor nästa vecka, däremot lägger vi mer fokus på matteboken och läsningen.

Läxor nästa vecka:

*Läsläxa. Läs högt 20 minuter under veckan (ett pass eller några kortare pass)

*Två sidor i matteboken.

Hade bra så hörs vi nästa vecka! Hör av er vid funderingar!

Hälsningar Emma

Senast uppdaterad: 13 februari 2023