Veckobrev v 12

Ingress

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hejsan allihopa!

Nu är ännu en vecka snart gjord och vi kämpar på med våra ämnen innan det blir dags för nya lov (som ju snart är här igen)!

Denna veckan har vi fortsatt med kolkritor på bilden då många var sjuka sist. I SO har vi nu påbörjat geografi. De första veckorna kommer vi arbeta gemensamt kring Sverige och dess landskap, för att sedan jobba med Norden och Europa. Det kommer att bli uppdelat och varje klass kommer få lite olika uppgifter beroende på vad vi jobbat med tidigare.

Skidsäsongen/skridskosäsongen får vi nog säga är över på idrotten då den gröna mattan är framme på sina ställen på multiarenan. Framöver gäller att barnen har med sig innekläder och utekläder då vi helt förhåller oss till vädret/innehåll på lektionen om vi är inne eller ute. Dock behöver ingen ta med skridskor/skidor till lektionerna. Som vanligt ska ALLA byta om och duscha efter idrotten.

Nästa vecka kommer Katarina tillbaka för att ha musik igen. Detta har då medfört att vi fått gjort om schemat igen som jag skrivit i tidigare veckobrev. Eleverna fick med nya scheman igår. Observera att sluttiderna även denna gång ändrats något.

Kläppenresan blir av och info om den kommer i ett separat utskick på mailen. Vi kommer också skicka info i pappersform så ingen missar detta utskick.

Angående ansökan om busskort för blivande sjuor påminner jag dem som ej ansökt om att göra det. Jag var även i kontakt med rektor angående blivande sexor och om de också behöver ansöka om busskort för språkvalet. De kommer få ett busskort gemensamt som fylls på med resor vilket medför att de inte behöver ansöka om något busskort.

Påminn gärna barnen hemma om att fortsätta klä på sig ett tag till då många (även de som leker i snön/vattnet) börjat klä av sig. Vi tjatar i skolan, så tjata gärna hemma också.

Bra att veta inför nästa vecka:

Måndag: Idrott med Kristoffer, bad med Emma (badgrupp 2).

Tisdag:

Onsdag: Per och Jens kommer. Idrott med Maria.

Torsdag: Musik med Katarina. Läxor ska vara klara.

Fredag: Slöjd och teknik med Svempa.

Läxor:

*Matteläxa