Veckobrev v 11

Ingress

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej allihopa!

Då var vecka 11 snart över och även skolinspektionens besök. Såklart är ett sådant här besök nervöst, men som jag pratat mycket med barnen om så får vi se det som positivt att de besöker skolor för att säkerställa att alla elever har det bra. Är det något som behöver förbättras är det ju jättebra att det kommer fram och både skola och kommun kan stärka upp sådant som behövs. Beslut kommer förhoppningsvis innan sommarlovet.

Denna veckan har vi skrivit faktatexter om kristendomen, målat med kolkritor på bilden, fortsatt med NTA, fortsatt med våra kapitel i svenska och engelska.

Jag har blivit ombedd att också klargöra att alla elever som börjar sexan i höst behöver ansöka om busskort. Ni ska ha fått mail utskickat om detta. Har ni inte fått de får ni höra av er till mig. Jag ska även kolla upp vad som gäller för femmorna som ska läsa språk nästa läsår, om även de behöver söka busskort för att slippa krångel. Jag återkommer när jag vet.

Läxor nästa vecka:

*Matteläxa

*Glosor

*Läsläxa

Förövrigt ser nästa vecka ut som vanligt. Bra att veta framöver är att Katarina (som haft musiken) kommer tillbaka i slutet på mars. Hon kommer behöva ha musiken på torsdagar som hon hade tidigare. Detta medför att idrotten blir flyttad igen och att jag skickar hem nytt schema när det är dags. Vi får se det som positivt att vi har en musiklärare som kommer till oss, även om vi fått pusslat lite med detta schema under läsåret.

Hör av er vid funderingar!

Hälsningar Emma

Senast uppdaterad: 17 mars 2022