Veckobrev v 4

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej allihopa!

Nu märks det att covid-19 drabbat många i byn senaste tiden, även mig vilket var anledningen till över en veckas sjukskrivning. Härligt att många verkar vara på benen igen och att vi kan blicka framåt. Fortsatt gäller det att vara vaksam på symtom samt följa de restriktioner som finns just nu. Under förra veckan skulle skolinspektionen kommit. Detta blev dock framflyttat till innan påsklovet (exakt vecka får vi veta framöver). Det var ett pusslande förra veckan med personal. Det är en styrka i dessa lägen att förskolan och skolan har nära till varandra och kan hjälpa till när det fattas personal.

Denna veckan var vi många som var tillbaka. I klassen har vi fokuserat på att jobba ifatt i svenskan, matten och engelskan i sådant vi hamnat efter i då man varit sjuk eller frånvarande. Vi fortsätter med våra veckoplaneringar nästa vecka, som jag skrev om i tidigare veckobrev. Jag upplever dock att många tycker det är skönt att ha tydligare mål i exempelvis matten och att tempot blivit högre.

Fyrorna kommer under v 6 att åka till Orsa Grönklitt för att åka skidor. Detta kommer jag skriva mer om i nästa veckobrev.

Läxor nästa vecka:

*Engelskaglosor

*Läsläxa (fyll i loggboken, läs minst 15 minuter högt under veckan)

*Matteläxa (markerad sida)

Från och med nästa vecka kommer idrottslektionerna ligga på måndagar och torsdagar. Per och Jens kommer ha musiklektionen så länge Katarina är sjukskriven. Musiklektionen kommer då ligga på onsdagar istället för torsdagar vilket då resulterat i att idrotten hamnar på torsdagar istället. Badgrupperna har blivit lite försenade, jag skriver ut dem nästa vecka och badet börjar v 6. Jag och Christoffer kommer att turas om med vem som har badet och vem som har vanliga idrotten. Mer info kommer nästa vecka.

Hälsningar Emma

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad: 13 februari 2023