Veckobrev v 49

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej allihopa!

Då var även denna veckan till ända (snart). Denna veckan har vi pysslat en del, skrivit text på historian om hur är bra kung är nu när vi pratat om Gustav Vasa och Vasatiden, jobbat med NTA samt övat en del inför morgondagens Lucia i kyrkan. Varje morgon har vi tittat på julkalendern (Pelle Svanslös från 1997), tänt ljus vid bänkarna samt haft en lugn start. Vi blev denna veckan klara med de muntliga nationella proven för årskurs 6. Bra jobbat!

Imorgon är det som sagt samling 07:45 i kyrkan för alla barn. 8:00 börjar vi med uppträdandet. Efter det att barnen har lussat så kommer vi bjuda på fika samt titta på filmen "Rädda tomten" som barnen gjort med Mirandaskolan. Efter det återgår vi till skolarbetet. Vi påminner också om att hålla avstånd till varandra i kyrkan. Vi sätter oss med avstånd mellan varje sällskap och uppmanar alla att hålla avstånd också när vi tar fikat.

Bra att veta nästa vecka:

Måndag: Idrott. Kom ihåg idrottskläder.

Tisdag:

Onsdag: Idrott. Kom ihåg idrottskläder.

Torsdag: Läxor ska vara klara.

Fredag:

Läxor:

*Engelskaglosor kap 16

*Läsläxa för alla. Alla får med en "loggbok" hem där jag vill att man som förälder skriver i att man har lyssnat på när eleven läst högt. Det räcker att skriva i datum och underskrift, samt gärna en kommentar hur det gått. 15 minuter/vecka (olika tillfällen eller samma tillfälle).

*Matteläxa: Markerad sida i matteboken

Hör av er till skolan vid funderingar!

Hälsningar Emma

Senast uppdaterad: 13 februari 2023