Veckobrev v 46

Ingress

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hallå allihopa!

Då var det onsdag och därmed dags för veckobrev igen :)

Denna veckan har vi gjort en del matteprov, jobbat vidare i svenskan samt pratat om Gustav Vasa på SO:n. Det har varit god arbetsstämning i klassen och jag tycker vi har "vuxit" in i allt nytt som denna termin inneburit. Alltifrån läxor till klasskompisar och arbetssätt. Bra jobbat! Det är även bestämt att Kristoffer kommer gå in i min klass för att ha NO så jag får lite mer planeringstid. Vi kommer dock hjälpas åt vad gäller betyg/bedömningar o.s.v. ändå.

Något som dock pratats om i klassen är att det är stimmigt på fredagarna då Svempa är här. Detta får alla försöka tänka på. Även om det är praktiska ämnen och det lätt blir lite högljutt så är det extra viktigt att göra det man ska och hjälpa till att hålla ljudet nere.

Angående idrotten på måndagar som jag har kommer vi försöka dela oss på två grupper eftersom jag numera har hjälp av Kristoffer denna tid. Alla byter om på morgonen men efter det går halva gruppen ut, halva är kvar inne. Efter halva tiden byter vi. Viktigt då att barnen har någon typ av överdragsbyxor/täckbyxor eller liknande som de kan dra på sig utanpå (kanske samma byxor som de har utanpå då det är rast). Vad gäller skor kan ni prata hemma om vad ni tycker funkar bra denna dag. Så kläder efter väder helt enkelt.

Läxor v 47:

*Ev språk/hemkunskap (sexor)

*Matteläxa/svenskaläxa

*Engelskaglosor kap 13

Imorgon behöver jag vara hemma och vabba. Vi har sett en tendens denna höst att många haft förkylningar flera omgångar. Kanske är vi lite mer utsatta denna höst då vi varit skyddade mot en hel del bakterier/virus under förra året? Kristoffer kommer vara i klassen.

Hälsningar Emma

Senast uppdaterad: 17 november 2021