Veckobrev V.43

Hej på er!

Oj vad veckorna springer förbi!

Här på skolan, det är redan dags för höstlov! Höstlovet kallas även för läslov, och eleverna har fått med sig en mapp hem med SV-läxor, ett brev till er vårdnadshavare, samt ett läsbingo som de ska göra under lovet.

I måndags hade skolan besök av EHT(elevhälsoteamet). Vi lärare turades om att sitta med på deras klasskonferens och Isac hjälpte till i klassrummet under tiden. EHT är till för att hjälpa oss personal med vårt arbeta men även att stötta elever som behöver det. Dessvärre så blev föräldramötet inställt pga planering tillsammans med rektorn, och vi återkommer med en ny tid efter lovet.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan 0250-26050. Vid akuta frågor/ärenden så kan jag även nås på min privata telefon 0730983034.

hanna.eriksson@mora.se

Sammanfattningsvis så önskar jag er en fin helg och ett lov med mycket återhämtning, men även läsning så ses vi i skolan igen Måndag den 7 november!

Hannah

Senast uppdaterad: 28 oktober 2022