Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej alla föräldrar!

Jag heter Hannah Eriksson och är nu vikarie för Maria Ersson I årskurs 2-4. Jag ser verkligen fram emot att träffa er på föräldramötet på Tisdag den 25/10!

Den här veckan (v.42) har vi lagt mycket tid och fokus att lära känna varandra, jag och eleverna.

Vi har även arbetat mycket tillsammans med de andra årskurserna om FN och Barnkonventionen.

Vi har bland annat tittat olika filmer som berör ämnet olika vis, tränat att samarbeta och arbeta tillsammans i grupper, diskuterat begrepp som: rättigheter, jämställdhet, samarbete m.m.

Det börjar bli kyligt och minusgrader utomhus nu. Se till att era barn har kläder efter väder med sig varje dag, då vi är ute utomhus på samtliga raster. Ni får gärna prata hemma med ert barnen vad de ska ha på sig ute på rasterna. Barnen ser gärna upp till de äldre eleverna på skolan och de har ofta väldigt lite kläder på sig ute på rasterna vilket gör att även de yngre bara tar en tröja/jacka på sig.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig eller ringa till skolan, hanna.eriksson@mora.se 0250-26050

Önskar er en fin helg!

Hannah