Skolstart

I

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej på er!

På måndag är det dags att starta upp det nya läsåret. Vi träffas i respektive klassrum 8.10. Under dagen kommer vi ha lite olika aktiviteter med resten av mellanstadiet. Hela mellanstadiet slutar 13.20.

Första dagen skickar vi med schema och de vanliga blanketterna som ni ska fylla i, så håll koll i barnens väskor.

Som ni kommer se har barnen idrott på onsdagar och fredagar. Jonas börjar med uteidrott de närmsta veckorna. Nu är det ombyte och dusch som gäller så se till att påminna varandra så detta inte glöms bort!

Annorlunda detta läsår är hemkunsap och språkval. Hemkunskapen är på måndagar. Klasserna kommer turas om att gå varannan vecka, 6a går till Morkarlby jämna veckor och 6b går udda veckor. De veckor eleverna har hemkunskap slutar dem 15:30. På tisdagar är det språkval, även det på Morkarlby. Både hemkunskapen och språkvalet drar igång v. 34.

Föräldramöte blir den 23 aug med start i matsalen kl. 18.00. Runt 18.30 går vi till Marinas klassrum för ytterligare info. Jessica är ledig denna dag så Marina informerar båda klasserna.

Den 30 augusti ska vi åka på en dagsutflykt till Städjan med hela åk 6. Mer info om detta kommer längre fram men lägg datumet på minnet.

Håll koll här på hemsidan framöver, det är här vi kommer lägga ut info samt aktiviteter i kalendern. Har ni inte redan gjort det så rekommenderar vi att ni prenumererar på hemsidan. Det gör ni genom att skriva in eran mailadress på hemsidan och sedan klicka på prenumerera, då missar ni inget.

Med vänliga hälsningar
Jessica, Marina & Annica

 

Senast uppdaterad: 12 augusti 2022