Information om de närmaste veckorna

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Nu pågår Skolinspektionens enkät som går ut till alla vårdnadshavare med barn i förskoleklass och grundskolan. Enkäten kommer ut vartannat år. Sista dagen för att svara på enkäten är fredag 24 februari. Vi önskar att så många som möjligt tar sig tid att svara. Vi vill gärna veta vad ni tycker. Jag mailade enkäten till er 27/1, hör av er om ni inte hittar den.

Vecka 9 är det sportlov och eleverna är då lediga. Även måndag vecka 10 är eleverna lediga. Skolan startar igen på tisdag den 7 mars.

 

Författarbesök: På tisdag den 7 mars ska vi går till biblioteket i centrum för att träffa författaren Oskar Kroon. Det betyder att klassen kommer att sluta senare än vad som står på schemat. Vi är tillbaka på skolan 14.00 - 14.10. Om någon i klassen vill gå hem direkt från biblioteket behöver vi ha ett skriftligt meddelande om att det är okej. Annars får man lov att följa med tillbaka till skolan. Eleverna kommer att bli kompenserade längre fram för att de slutar senare än vanligt.

Vi fortsätter med läxor i engelska och matematik från torsdag till torsdag och läxa i svenska från fredag till fredag.

Klassen hade i onsdags förra veckan besök av polisen som berättade om sitt arbete och vad som kan hända och vad man ska låta bli på internet och sociala medier. Klassen fick även ställa frågor

.Påminner om att information om idrotten läggs ut på teams på kanalen team - 5 utmelandskolan - Idrott och hälsa HT 2022 VT 2023. Jonas lägger ut information på fredagen för veckan som kommer.Påminner även om att ha med sig lämpligt ombyte till idrotten samt skor, eller strumpor med halkskydd under och handduk för att duscha.

Senast uppdaterad: 20 februari 2023