Skolstart

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej!

På måndag är det dags att starta upp det nya läsåret. Vi träffas i klassrummet klockan 8.10. Under dagen kommer vi ha lite olika aktiviteter med resten av mellanstadiet. Hela mellanstadiet slutar 13.20.

Första dagen skickar vi med hem schema och de vanliga blanketterna som ska fyllas i.

På idrotten börjar Jonas med uteidrott de närmsta veckorna. Nu är det ombyte och dusch som gäller så se till att påminna varandra så detta inte glöms bort!

Något som blir annorlunda detta läsår är att Jenny inte kommer att ha all svenska utan två lektioner kommer vara med Wilma samt även har elevens val tiden. Jenny kommer att vara ledig på torsdagar och precis som förra året är Lena ledig på fredagar.

Det är föräldramöte den 23 aug med start i matsalen kl. 18.00. 18.30 går vi till klassrummet för ytterligare info.

Vecka 35, den 3/9 kommerJenny vara ledig på fredagen. Vecka 36 är det skolfoto och vi kommer preliminärt åka till Siljansfors någon gång under vecka 36.

Håll koll här på hemsidan framöver, det är här vi kommer lägga ut info samt aktiviteter i kalendern. Har ni inte redan gjort det så rekommenderar vi att ni prenumererar på hemsidan. Det gör ni genom att skriva in eran mailadress på hemsidan och sedan klicka på prenumerera, då missar ni inget.

Hälsningar
Jenny och Lena

Senast uppdaterad: 12 augusti 2022