Vecka 22 och 23

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Nu är det inte många dagar kvar av terminen. På torsdag och fredag är Jenny ledig och det kommer vikarie. Imorgon, (torsdag) på förmiddagen kommer hela skolan att delta i Utmelandskampen. Klassen ska göra olika uppgifter och samla poäng. Delar av kampen kommer att vara utomhus. Tänk på att ha kläder efter väder. Resten av dagen är enligt schema. Fredagen är en vanlig skoldag.

Idag har allla fått med sig en lapp hem om att ni vårdnadshavare godkänner att ert barn åker med personal i personalens bil. Lappen behövs till nästa vecka när vi ska till Orsa rovdjurspark. Lappen gäller även de föräldrar som ställer upp och är med på dagen för att vi ska kunna ta oss till och från Orsa. Vi behöver få tillbaka lappen undeskriven av minst en vårdnadshavare senast på fredag.

Vecka 23

På måndag är det nationaldagen och ledig dag.

På tisdag, den 7/6, åker vi till Orsa rovdjurspark. Vi börjar skolan som vanligt kl. 8.10. Vi har med oss pastasallad från skolan. Alla får bära sin pastasallad själv i sin ryggsäck. Om man vill får man ha med sig egen matsäck. Det är okej med lite fika men inte godis och läsk. Tänk även på att ha lämpliga kläder och skor för en heldag ute. Det kommer att vara en del backar att gå upp och nerför under dagen. Det är ingen kostnad för att komma in på rovdjursparken.  Vi kommer att åka från Orsa rovdjurspark kl. 13.30 och vara tillbaka på skolan runt 14.00 - 14.15. Dagen avslutas när vi är på skolan.

Onsdag den 8/6 är vi på skolan och har genrep för avslutningen. Vi avslutar i en del ämnen. Vi städar bänkar och tar hem det som är avslutat och klart. Då är det bra att ha med sig en väska för att få med sig sina saker hem. Vi kommer eventuellt göra någon kortare "utflykt" i närheten av skolan om det är bra väder.

På torsdag den 9/6 är det brännboll kl 12.00 - 12.45 för åk 6 mot personalen. Alla andra klasser får titta på. När brännbollen är avslutad är skoldagen slut.

På fredag den 10/6 är det skolavslutning. Klassen samlas i klassrummet kl. 8.45. Avslutningen är ute på Lyckebo kl. 9.00 - 10.00. Föräldrar och syskon är välkomna att komma och titta. Sen startar sommarlovet!

 

Senast uppdaterad: 1 juni 2022