Vecka 20

Information om nästa vecka samt sista skolveckan

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

På måndag kommer klassen att gå på den första promenaden i närliggande skog och titta på vårtecken. Vi kommer även att jämföra det med hur det såg ut när vi var ute i skogarna i höstas. Då behöver eleverna ha kläder efter väder. Eleverna får även ta med en mindre matsäck med ett mellanmål (ej godis eller läsk, varm choklad går bra) till på måndag.

På onsdag den 18/5 kommer klassen och gå på bio. De går tillsammans med Lena. Bion är på förmiddagen men alla kommer till skolan som vanligt och har en kortare lektion innan de går iväg. Klassen kommer sedan tillbaka till strax efter lunch. De kommer att se på Nelly Rapp - Monsteragent.

I tisdags fick alla låna en bok av vår bibliotekarie. Boken ska alla ha läst till på tisdag då Srour kommer att jobba kring boken med klassen.

På tisdagar kommer klassen inte längre ha Ataa. Maryam kommer att ha klassen på tisdagar. Sista lektionen som är svenska på tisdgar har Elvira.

Vecka 22, torsdag den 2/6 och fredag den 3/6 är Jenny ledig och klassen får då en vikarie. Vem vikarien är vet vi ännu inte.

Vecka 23 är det sista skolveckan. Måndagen är röd dag, Sveriges nationaldag. På tisdagen den 7/6 planerar vi att vi ska åka till Orsa rovdjurspark. Men för att det ska fungera behöver vi hjälp att några föräldrar. Vi måste åka dit med bil. Jenny och Lena tar sina bilar men vi behöver två bilar tlll för att vi ska kunna komma iväg.

Så därför undrar vi om det finns några (2) föräldrar som kan tänka sig att vara med under den här dagen. Vi kommer att vara på rovdjursparken mellan kl. 9.30 - 13.30. Hör gärna av er så fort som möjligt om ni kan tänka er att följa med.

På torsdag den 9/6 är skoladagen slut klockan 12.45, efter åk 6 brännbollsmatch mot skolans personal.

På fredag den 10/6 är det skolavslutning mellan klockan 9.00- 10.00 utanför Lyckebo. Föräldrar är välkomna att komma och titta. Vi kommer att träffas i klassen innan avslutningen. Återkommer om tid för det.

Hälsningar Jenny o Lena

 

 

Senast uppdaterad: 13 maj 2022