Veckobrev v.36

Utv. samtal, Ipads m.m.

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Veckobrev v. 36

Denna vecka har bestått av en hel del vikarier och frånvaro från lärare och elevers håll. Wilma var borta en heldag med vikare samt Jonas idrottsläraren hade vikare då han var på utflykt med 6orna. Jessica som har matten i 4b har även varit sjukskriven två veckor för operation men ska vara tillbaka nästa vecka. Trots detta har eleverna gjort ett bra jobb och vi är glada över att gå tillbaka till våra gamla rutiner igen! 😊

Första läxorna i svenska, matte och engelska har nu delats ut (fredag 2/9) och eleverna har en vecka på sig innan de ska in igen.

Utöver det börjar utvecklingssamtalen i 4a. Måndag-onsdag mellan tiderna 14:30-16:00. Infon om det har Wilma skickat på mejlen. Har man frågor kring det går det bra att mejla Wilma, wilma.johansson@mora.se

Gitarr och pianolektioner med Miranda har börjat och kör i gång helt nästa vecka. Vi har några elever som går i väg på det, vill man börja som ny tar man kontakt med Miranda.

Elevernas Ipads ska även komma v36. Vi kommer dela ut Ipads med all information som användarnamn och lösenord. Eleverna får en lapp som kan vara bra att ta kort på även hemma så även ni vet om allt. I övrigt ser veckan ut följande:

Måndag:

Tisdag: Idrott utomhus, påminner om kläder och duschgrejer.

Onsdag: Idrott utomhus, påminner om kläder och duschgrejer.

Torsdag:

Fredag: Inlämning läxor svenska och engelska. 4A får i matte då Jessica är borta för 4b.

Har ni några funderingar så går det bra att mejla

Wilma 4a: Wilma.johansson@mora.se

Susanna 4b: Susanna.norberg@mora.se

Senast uppdaterad: 2 september 2022