Veckobrev v. 45

Veckan som varit:

I början av veckan gick vi igenom nya läxan som eleverna har fått med sig hem. Vi fortsätter med läsläxa fram till jullovet och i skolplus ligger det en matteläxa.

Denna vecka har vi bland annat börjat arbeta i matematikböckerna och svenska böckerna. Innan har vi jobbat med massa arbetshäften.

I ämnet NO har vi börjat arbeta inom ett nytt arbetsområde som handlar om material och ämnen. Vi har kollat på filmer och jobbat med arbetsblad. I klassrummet har vi haft en materialjakt som gick ut på att leta efter saker som är gjorda av plats, metall, papper eller glas. När eleverna hade hittat någon form av de material fick det fylla i en tabell.

Det har vart full fart med övning inför den stora föreställningen. I onsdags visade eleverna upp sin föreställning för årkurs 1,2 och 4. Eleverna var jätteduktiga!!!

Igår fick de äntligen visa upp för er föräldrar. Jättekul att så många kunde komma och kolla! Eleverna var helt fantastiska!!! Verkligen jätteroligt att se.

Kommande vecka:

• Nästa vecka är idrotts lektionerna som vanligt. Det betyder ombyte och dusch som gäller.
  • Påminner extra att matteläxan ligger i skolplus.

Trevlig helg till er!

Maria och Alva