Skolstart!

Välkomna till årskurs 3!

Hej alla elever och vårdnadshavare!

Jag hoppas att ni har haft ett skönt sommarlov! Nu börjar skolan igen och jag ser så mycket fram emot att lära känna er alla! Här kommer ett brev med övergripande information om hur läsåret kommer att se ut.

Jag, Maria Ranerfors Backman kommer att vara er klasslärare. Maha har flyttat under sommaren och har tyvärr slutat jobba på skolan. Carina kommer att arbeta på skolans flexenhet. Carina kommer även att fortsätta undervisa klassen i svenska. Nytt för detta läsår är att eleverna kommer ha trä- och textilslöjd. Nytt är också att eleverna har idrott i halvklass. Förutom mig och Carina kommer eleverna att möta:

  • Alva Zakrisson - resurs i klassen
  • Josefin Sandberg – idrottslärare
  • Rickard Olofsson - träslöjdslärare
  • Ann-Marie Fröjdh - textilslöjdslärare

Skolan öppnas kl.08.00 och skolan börjar 08:10. Nedan ser ni start- och sluttider samt dagar för idrott och slöjd. Vi håller på att justera schemat med ämnesplacering, men så fort det är klart kommer ni att få det hemskickat. Vi äter lunch kl.11:00 varje dag. Om ni vill, får ni ta med en frukt eller macka att äta på förmiddagen. Till idrotten behöver eleverna kläder efter väder, gympaskor och en handduk. Josefin informerarar via hemsidan om eleverna ska vara ute eller inne på idrotten. Nu på torsdag 18/8 är det idrott inomhus.

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Börjar 08:10

Börjar 08:10

Börjar 08:10

Börjar 08:10

Börjar 08:10

Idrott

Ombyte, dusch

Slöjd


Idrott

Ombyte, dusch


Slutar 13.20

Slutar 14:15

Slutar 13:20

Slutar 13:20

Slutar 13:10

 

Detta läsår finns det en studiestuga på skolan. Det är på onsdagar kl.13:20-14:00 i rummet “Hjärtat” som ligger i skolan. På studiestugan kan man göra klart skolarbete eller få hjälp med läxor, det finns alltid skolpersonal på plats. Det är frivilligt att gå till studiestugan. Gällande läxor återkommer jag längre fram när det blir dags för läxor i åk.3.

På Utmelandsskolans hemsida www.utmelandsskolan.se Länk till annan webbplats. får ni information om vad som händer i skolan. Jag kommer att lägga ut veckobrev på fredagar om veckan som varit och veckan som kommer. Gå in på hemsidan och tryck på prenumerera på nyheter så får ni meddelande när vi lägger ut information.

Om ni har frågor, funderingar eller information som är viktigt för oss, hör av er via mejl till mig på maria.backman1@mora.se.

Vi ses!

Hälsningar Maria

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Text

Senast uppdaterad: 15 augusti 2022