Veckobrev vecka 43

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hej elever och föräldrar,

Det var ingen lugn avslutning inför höstlovet, denna vecka har vi kört hårt! Det var bad tisdag, onsdag och torsdag. Det är kul att se hur mycket eleverna har lärt sig under bara två veckor! Nu är det bentag och även armtag som vi tränar på. Några elever har fått simma i stora bassängen.

Vi har tränat mycket på teatern, både på idrotten och idag hela dagen. På slutet visade vi upp våra sagor tillsammans med årskurs 1 för rektorn och resurslärare i skolan. Det var spännande med en riktig publik, men det gick bra! Vi är taggade att få spela teater för er efter höstlovet!

Vi har jobbat med addition med uppställning och växling och har avslutat kapitlet idag. I SO har vi avslutat temat Vårt samhälle med en kahoot. Vi har dessutom jobbat med barnkonventionen, därför att det var FN-dagen i måndags. Det är många rättigheter barnen har och det vet de om nu. Men de vet också att alla andra har samma rättigheter och att man ska tänka på det när man till exempel vill uttrycka sin åsikt.

Idag har vi i klassen städat bänkar och gjort några Halloweenpyssel och pussel. Hela tiden var en del av eleverna på teater, så inte alla har hunnit lika mycket.

Nu är det höstlov! Jag hoppas att alla har ett trevligt lov och hinner vila. Lite tid för läsbingot får ni också hitta ;).

Vi ses på måndag 7 november!

Elvira en Merlijn

Senast uppdaterad: 28 oktober 2022