Välkommen i årskurs 2

Hej elever och föräldrar,

Sommarlovet har några dagar kvar, men på skolan är det full fart med förberedelser inför det kommande läsår. Vi ser fram emot att se er igen!

Här kommer lite information. Vi börjar varje dag kl. 8:10 och slutar kl. 13:20, förutom på fredag då vi slutar kl. 13:10.

På måndag får ni ett informationsbrev och annat material hem. Ni behöver ta era röda mappar till skolan för att kunna ta informationen hem.

Vi har idrott på måndag och torsdag. Den första skoldagen är det däremot ingen idrott.

På måndagar, tisdagar och onsdagar är Elvira i vår klass. Elvira är lärarstudent och Merlijn hennes handledare. Elvira kommer att undervisa främst i svenska och matte. Eleverna känner Elvira från idrottslektionerna förra läsår. Vi önskar Elvira en lärorik och trevlig praktik.

Kommande veckan ska vi starta mjukt. Vi kommer byta av skolarbetet med olika aktiviteter som stärker gruppen eller som repeterar saker vi har lärt oss förra året.

På måndag ska vi vara ute på eftermiddagen. Tänk på kläder efter väder (och kanske solkräm).

På torsdag får vi en instrumentvisning från Kulturskolan Miranda.

Trevliga sista dagar och vi ses snart!

Elvira och Merlijn

Senast uppdaterad: 11 augusti 2022