Veckobrev, v 4

v 4

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

På idrotten ska eleverna åka längdskidor nu på torsdag. Vi skickar hem en lapp att fylla i om de har utrustning att ta med själva, eller om de behöver låna. Lämna in den senast onsdag.

Vi har en grupp här på skolan som vi kallar Hjärtat, där elever som behöver extra hjälp, eller träna extra på ngt spec. i matematik tex kan få tid. Det kan också vara att ngn behöver komma vidare med att utveckla sin läsning. Så om era barn pratar om att de går till Hjärtat ngr lektioner så vet ni varför.

Lite info om vad vi arbetar med i skolan just nu. På No:n arbetar vi med vintertema, där vi bla får veta mer om hur djuren har det på vintern. På so:n arbetar vi med temat yrken. Vi har tittat på film om olika yrken, skrivit om favorityrke och varför. Det hade varit kul om det är ngn föräldrer som vill komma till klassen och berätta om sitt yrke, det skulle uppskattas. Hör av er till mig om ni vill komma, så vi kan bestämma tid.

På matemetiken har vi arbetat en hel del med problemlösningstal, hur man ska tänka och vad det är man ska svara på. Vi väntar på att de nya matteböckerna ska komma. De är beställda. På svenskan har vi arbetat en del med läsförståelse.

Anita

 

Senast uppdaterad: 23 januari 2023