veckobrev, v 45

Ingress

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Tack till alla föräldrar som kom och tittade på era fantastiska barn när de uppträdde. Det ligger mycket träning bakom detta. Resultatet blev helt fantastiskt. Nu återgår idrottslektionerna till vanliga lektioner framöver, så kom ihåg att skicka med ombyte och handduk på måndagar och torsdagar.

Den här veckan har bestått av träning och genrep inför andra elever och lärare. Vi har hunnit med lite andra saker också. Vi har arbetat med NTA lådan då vi sorterade olika föremål efter färg, form, material osv... Eleverna arbetade i grupper. På musiken så har vi spelat med hjälp av tonrör, det var roligt.

Läst mycket som vanligt, både enskilt, i par och alla tillsammans. Det är så kul att se att alla har gått jättemycket framåt i sin läsning de senaste månaderna. Träning ger resultat, det gör vi både i skolan men det märks också att många har tränat hemma.

Nu har jag en korg full med kvarglömda kläder, som strumpor, fingervantar, mössor, byxor.... Ingen känner igen sakerna. Om ni har möjlighet att titta in i kapprummet vid tillfälle och plocka med dem hem, så hade det varit bra. Det är fortfarande blött ute och många kommer in efter rasterna och är blöta. Så kläder efter väder är bra och ombyte.

Ha en trevlig helg/ Anita

Senast uppdaterad: 11 november 2022