veckobrev, v 42

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Den här veckan har vi arbetat med lera när vi gjort våra figurer till Ronja Rövardotter temat. Vi har också gjort färdigt Emil i Lönneberga arbetet. Hoppas att ni föräldrar kan ordna så att ni kan komma och titta på era barns alster och deras uppträdande torsdag 9/11 kl. 11.45. Det är värt att se. På musiken har vi arbetat med rytm och sjungit ngr sånger. På engelskan har vi fortsatt med klädord och sjungit en sång: clothes. Bokstäverna den här veckan har varit f och i. Vi har läst både enskilt och i grupp på papper, böcker och på ipaden. I matten har vi räknat både addition och subtraktion. Arbetat med 5- kamrater och figuren pentagon, som har fem hörn och fem sidor.

Nästa vecka börjar hälsosamtalen med skolsköterskan för era barn. Hon saknar fortfarande ngr enkäter från er föräldrar som ni behöver fylla i. Skickade hem ett kuvert med info för ngr veckor sedan.

Vi kommer att arbeta med Halloween på bilden nästa vecka och då behöver vi toa och hushållsrullar igen. Tacksam om ni skickar med allt ni har så att vi kan pyssla på.

Kom också ihåg att skicka med kläder till träningen inför uppträdandet. Inga idrottskläder den här veckan.

Trevlig helg Anita

 

Senast uppdaterad: 21 oktober 2022