I måndags var det FN-dagen, då pratade vi om de och barnkonventionen samt tittade på ”Evas superkoll” som handlade om FN. Denna dag fick vi även äran att gå och titta när årskurs 3 uppträdde i gympasalen, det var roligt och uppskattat av eleverna.

I tisdags var det den blåa gruppen som hade idrott, de lekte olika slags lekar.

Vi har även börjat prata lite om tema kroppen. Eleverna fick själva berätta vad de ville lära sig mer av om kroppen samt berätta hur vi skulle kunna ta reda på det, exempelvis titta på film, googla, läsa böcker osv.

Eleverna har spelat Mästertjuven och så har vi tittat på ett avsnitt av ”Nätsmart” där det handlade om mörkret och hur viktigt det är att använda reflexer. Eleverna har även fått spela bokstavsbingo.

I fredags tittade vi på ännu ett avsnitt av ”Evas superkoll” och då handlade det om halloween. Eleverna fick måla halloweenmålarbilder och på eftermiddagen tittade vi på en halloweenfilm ”Vännernas stad”. Vi avslutade dagen med ”Just Dance” i det gröna klassrummet.

Vi vill påminna att det är lov kommande vecka och att skolan är stängd då, fritids är öppet för dem som behöver omsorg. Måndag är fritids stängt på Utmelandsskolan men jourfritids finns då.

Vi önskar er alla ett härligt lov!

Cissi och Wilma

Senast uppdaterad: 29 oktober 2022