Veckobrev v.22

På matten så har vi gått igenom terminens sista matteprov. Tittat på vad man behöver träna vidare på. Så det har vi gjort nu i veckan alla har jobbat energiskt.

Vandringen upp på Gesundaberget blev lyckad.Alla kämpade på och kände sig nöjda över sina prestationer. Vi hade tur med vädret den den här gången. Tipspromenad och andra aktiviteter på bergets topp. Fika och lunch sedan var det ju dags att ta sig ner det kändes spännande för en del.

Vi har städat en del i klassrummet och avslutade sedan veckan med att vara i skogen. Idrotten saknade lärare så vi gick till skogen och lekte.En del spelade fotboll vid parken och de andra sprang runt i skogen.

Information inför nästa vecka.

Måndag och tisdag ledigt.

Onsdag så går vi till Kulåra och badar.Vi övar först i kyrkan sedan går vi till badet.Det blir grillning och utelunch.Alla får ta med sig eget extra gofika den här dagen.När vi känner oss nöjda så går vi tillbaka till skolan.Vi avslutar vanlig tid alltså 14.40.

Avslutningen blir fredag 9/6 kl 9.00 samling på gården 8.45.Observera tiden.

Lite nyheter inför hösten.

Klassen kommer att byta klassrum De flyttar längst ner i korridoren till sexans före detta klassrum. Marit Björn tar över klassläraransvaret i gruppen. Jag kommer att finnas kvar i klassen två dagar i veckan och Elisabet tre dagar.

Så detta blir mitt sista veckobrev det känns lite underligt.Jag tackar för den tiden som har varit. Det har varit inspirerande att jobba med klassen och roligt att se hur alla har utvecklats. Mvh Lena.

 

 

 

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Text

Senast uppdaterad: 3 juni 2023