Lite nyheter från veckan som gått.Jaime var sjuk på måndagen så klassen gick till skogen på idrotten tillsammans det var uppskattat.

Vi jobbar med problemlösning , talföljder m.m i matten.De har även gjort mattekollen .En självtest där man tänker efter vad kan jag.

Vikarie i so:n hela veckan Malin heter hon. Eleverna var positiva och tyckte att det kändes bra.

Även vikarie i bild då Måns var bortrest.

På torsdagen fick alla sina iPads.De som inte har fått sina ännu pga sjukdom så delas de ut på måndag.

I svenskan har vi börjat att jobba med ordklasser.Eleverna presenterar också sina serier som de har arbetat med några lektioner. Läser gör alla i sina klassböcker.

Thomas arbetar med mig (Lena) både torsdag och fredag på mattelektionerna. Väldigt bra för vi kan stötta många när de behöver hjälp.

Bra att ni hämtar läxor när era barn är borta så att de kan känna att de inte missar så mycket.

Obs! Sista veckan för samtal är vecka 38.

Mvh Lena,Ericha och Elisabeth.

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Senast uppdaterad: 11 september 2022