Veckobrev v.35

Nyheter från veckan.

Det verkar som att ni inte för ögonblicket får någon avisering. Hoppas att de kan få ordning på detta.Men veckobrev ligger här varje vecka så att det är bara att gå in och läsa.

I måndags så var det friidrott på parken en uppskattad lektion att få prova på olika grenar. På slöjden tränar halva gruppen på att använda symaskin. Den andra halvan sågar och putsar.

Engelskan innehåller många nyheter. Både längre texter , att lyssna på texter och se film kan kännas som en utmaning för en del.Men med träning så kommer det att kännas bättre.

Efter provet på no:n så har Marit bytt ämne. Nu handlar det om ljud.Hon har också lyft upp studieteknik ,hur jobbar man med sina läxor på bästa sätt. Valet står i fokus på so:n ett ämne som innehåller många nyheter och uttryck som man inte

Det är många svenskapass på schemat ,så vi jobbar intensivt med skrivcirkeln,skriva serier,lästext och frågor. De måste läsa läsläxan ofta för att förstå innehållet.

Tvärgrupper hade vi i onsdags .Hela skolan lekte namnlekar i blandade grupper över alla årskurser. Vi hade väldigt kul tillsammans.

På fredagen var idrotten inställ pga sjukdom .Så vi gick till skogen och lekte i halvklass. Den andra halvan hade problemlösning i matten med Thomas. Sedan bytte vi grupp det blev härlig lek i skogen.

Klassen växer vi välkomnar ännu en kamrat som börjar på måndag.

OBS! Klassen saknar föräldrarrepresentanter till föräldrarådet meddela mig ni som vill vara med.

Läxor.

Läsläxa text och frågor som sträcker sig över två veckor .Engelska glosor varje vecka test på fredagar.

Viktigt ! Ta kontakt med mig (Lena)och boka samtalstid.

Mvh.Lena,Ericha,Elisabeth.

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Text

Senast uppdaterad: 4 september 2022