Veckobrev v10

Bild

Wow, vilka fantastiska barn ni har!

Denna vecka har de verkligen slitit och övat, fixat och peppat varandra i vårt arbete med föreställningen på Rosa huset nästa vecka. Många har dessutom hunnit skriva klart sagor till bilderna och vi har börjat skapandet av blommor till Johanna och Maria.

Idag, trots tidskrångel, så genomförde de 2 föreställningar för andra klasser på skolan och det blev jättebra och mycket uppskattat av de andra eleverna!

Nästa vecka fortsätter vi att finslipa och göra föreställningar under måndagen och sedan är det dags för vår "Rosa huset-dag". De flesta har meddelat att de kan skjutsa sina barn och några har platser kvar i sina bilar. Hör gärna av er till varandra och samåk. Jag kommer att skicka mail till er som bett om skjuts där ni får mer information.

Eftersom tisdag 14/3 blir en lång dag för barnen så har vi beslutat att kompensera detta genom "sovmorgon" dagen efter. Alltså 15/3 så börjar lektionerna kl 10.00 För de som har möjlighet så går det bra att komma till skolan då och för de som är på fritids eller kommer till skolan som vanligt 8.10 så kommer vi ordna lite mysmorgon på skolan fram till 10.

Ha en skön helg och beröm era duktiga barn!

/ElinSenast uppdaterad: 12 mars 2023