Välkomna till en ny termin!

Bild

Så har vi äntligen haft första dagen på terminen! Roligt att träffa alla barnen igen (nästan alla var friska och på plats).

Idag har vi jobbat matte, engelska och teknik. På tekniken fick barnen äntligen börja skapa sina lekplatser. Vilken skaparglädje och kreativitet! Alla grupper samarbetade jättebra. Vi har också börjat med "hemliga eleven" och har redan samlat 3 poäng. Fråga era barn så får de berätta hur det går till.

Som ni säkert märkt så är det mycket blött och klafsigt ute. Många behövde byta strumpor och byxor efter varje rast. Ibland saknades ombyte, så se gärna över vad barnen har på sina hyllor. Gummistövlar (fodrade eller med plats för socka) är också bra om det finns här att ta på.

I början på mars kommer ni att bli inbjudna till Rosa huset för att se klassens och 1:ornas dansteater och bildalster. Vid dansteatern kommer barnen behöva svarta t-tröjor och svarta tights/långkalsånger/tighta byxor för att ha under scenkläder. Om ni har hemma så skicka gärna med barnen i en namnad påse redan nu så det finns på plats. Om det är någon som inte har svarta kläder så maila mig så löser vi det.

Denna termin kommer jag och Marie att dela upp klassen i halvklass mer och Karin (som varit med oss på fredagar under förra terminen) kommer även vara i klassen på onsdagseftermiddagar.

Snart är det dags för utvecklingssamtal. Mer info kommer framöver.

mvh, Elin

 

Senast uppdaterad: 11 januari 2023