Veckobrev v.48

Ingress

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Hackehost hosta fortsätter med elever sjuka i förkylning.

Vi har haft läxförhör av den första veckans ord läxa. Det var superfint resultat! En hel del ville ta hem lappen och visa resultatet hemma. På måndag skriver vi in nya ord i lilla, röda boken och så blir det nytt läxförhör på fredag 9/12. Kom ihåg att den röda boken måste tillbaka till skolan på måndag; ni som inte tog med idag!

Idag avslutades vikingatiden med ett större prov i form av en kahoot. Det var otroligt bra resultat! Så roligt att se att de har tagit det till sig. Vi fortsätter med forntiden under vt. I december - januari blir det fokus på religion. No: Under veckan som kommer gör vi det sista med vatten. När matteläxan är klar kommer jag skicka hem en no-läxa i form av ett experiment. I matten jobbar vi på med multiplikation och division på olika sätt. Vi har jobbat praktiskt, vi spelar spel och lägger pussel.

Vi har en julkalender där vi öppnar en "lucka" varje dag. Det är en rörelsekalender. Vi har dansat och gjort armhävningar. Jag läser också en spännande julberättelse högt. Se veckobrev om Lucia! Trevlig helg önskar Catarina

Senast uppdaterad: 2 december 2022